onsdag

idag var jag och sambon uppe hos min mamma och åt frukost. Hjälpte henne med lite städning och eldning medans vi var där. Fick med mig min tavla hem som min pappa köpte till mig dagen då jag föddes. Har aldrig haft den i mitt egna hem förut så känns härligt att äntligen ha den.
Resten av dagen har bestått av att städa här hemma i huset eftersom min bror börjar flytta in imorgon. Vi hyr ett hus nämligen med två lägenheter och min bror ska nu flytta hem hit för att komma nära familj o vänner igen.

Nu blir de att glo på gossip girl♡

Kläder

Sitter och tittar på lite nya kläder. Synd bara att man inte kan hitta sommarkläder då vi ska åka utomlands snart. Men hittade lite smått o gott som jag nog beställer när man har lite pengar till övers.


En vanlig måndag.

Hade inte den bästa väckarklockan idag, dom ringde in för lite jobb. Kännde bara för att ligga kvar i sängen.  Men vad gör man inte för lite pengar de var bara att kliva upp o arbeta i några timmar. 
Efter jobbet placerade jag mig på min plats i soffan för att se lite 4400 med sambon innan de var hans tur att jobba. De är skönt när han jobbar ibland för då kan jag passa på att se gossip girl♡ 
Ska se ett avsnitt till innan de blir att städa av lite här hemma och kanske slänga i en maskin med tvätt.  Det är så skönt att bo i hus då man kan tvätta/städa när man vill på dygnet. 
 
I veckan tänkte jag att jag skulle hinna med att ta lite kort på huset så ni får se hur vi bor nu.
 
 
Therese

kors i taket!

Två inlägg på bara några timmar! 
Sitter just nu och väntar på kära mor o far för att åka och äta lite o fira bästa pappa på hans dag! 
 
Älskar dig så otroligt mycket kära pappa♡ 
 

mitt liv nu!

Det var riktigt länge sen jag skrev. Trodde bloggen var borta. Men nu när den ändå är kvar kan jag passa på att skriva av mig lite. De kommer nog vara skönt eftersom jag inte har någon att prata med. 
 
För över ett år sedan fick vi reda på att mamma hade cancer. Det har varit ett långt år med operation och massa sjukhusbesök. Den 12/12/12 opererades mamma, hon opererade borr tumörerna på levern och läkarna sa att de skulle funka, att hon inte skulle behöva gå på cellgifter.  Men ack så fel dom hade. Idag går mamma på en behandling i kalmar. Till en början när hon tog medicinen så mådde hon bra men två veckor senare så fick hon alla biverkningar.  Hon tappade matlusten och började få brännblåsor på huden till slut fuck hon svamp ner i magen så dom fick avsluta behandlingen.  Ett uppehåll på behandlingen var bra för mamma då hon blev starkare. Men så kom försroppningen. Vi fick åka in akut med henne då hon ej kunde gå på toaletten.  Vi fick vänta 3 timmar innan hon fick den hjälpen hon behövde. När hon väl fick hjälp så gick allt bra. Vi sov över en natt o sen fick vi åka hem. I torsdags så var vi och röntgade henne så läkarna kan se om tumörerna har krymt. Det får vi reda på nästa måndag. Hoppas tumörerna har krymt så jag kan få något/några år till med min älskade mamma ♡♡
 
 
Ska försöka uppdatera lite oftare men har inte alltid orken till de. 
 
                                                                    Therese 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort